nieuws

Sta Veilig

bouwbreed

Natte vloeren van tegels, natuursteen of beton worden stroever door een behandeling met een etsende vloeistof. De onderneming StaVeilig Nederland van Bob Terlingen uit Leerdam biedt een dergelijke behandeling aan. De stroefheid van de vloer wordt vooraf en achteraf gemeten met de Floor Slide Control 2000 (FSC), een dynamische weerstandsmeter. Volgens StaVeilig is uitglijden niet meer mogelijk, omdat water na de behandeling door microscopische groeven in het oppervlak weg kan. Het bedrijf geeft op de stroefheid van een badkamervloer in een woning tien jaar garantie, op die van een bedrijfsvloer vijf jaar.

Natte vloeren van tegels, natuursteen of beton worden stroever door een behandeling met een etsende vloeistof. De onderneming StaVeilig Nederland van Bob Terlingen uit Leerdam biedt een dergelijke behandeling aan. De stroefheid van de vloer wordt vooraf en achteraf gemeten met de Floor Slide Control 2000 (FSC), een dynamische weerstandsmeter. Volgens StaVeilig is uitglijden niet meer mogelijk, omdat water na de behandeling door microscopische groeven in het oppervlak weg kan. Het bedrijf geeft op de stroefheid van een badkamervloer in een woning tien jaar garantie, op die van een bedrijfsvloer vijf jaar.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels