nieuws

Ode in Amsterdam

bouwbreed

Op het Oosterdokseiland, in het hart van Amsterdam, verrijst binnenkort onder de naam ODE een nieuw stuk stad: een gebied met hoogwaardige en moderne architectuur, dat een adembenemend uitzicht biedt over de historische binnenstad en het IJ. Het 200.000 vierkante meter omvattende ODE is niet alleen een inspirerende vestigingslocatie voor bedrijven van (inter)nationale allure, maar ook een omgeving die zich leent voor een veelzijdig woonklimaat. Er wordt een groot aantal grootstedelijke functies toegevoegd, waaronder een internationaal hotel- en congrescentrum, een openbare bibliotheek en een conservatorium. Dankzij de strategische ligging tussen de Amsterdamse binnenstad en het IJ zijn de voorzieningen van ODE goed bereikbaar: over de weg, per spoor én over het water. Bovendien ligt Schiphol op 20 minuten reisafstand.

Op het Oosterdokseiland, in het hart van Amsterdam, verrijst binnenkort onder de naam ODE een nieuw stuk stad: een gebied met hoogwaardige en moderne architectuur, dat een adembenemend uitzicht biedt over de historische binnenstad en het IJ. Het 200.000 vierkante meter omvattende ODE is niet alleen een inspirerende vestigingslocatie voor bedrijven van (inter)nationale allure, maar ook een omgeving die zich leent voor een veelzijdig woonklimaat. Er wordt een groot aantal grootstedelijke functies toegevoegd, waaronder een internationaal hotel- en congrescentrum, een openbare bibliotheek en een conservatorium. Dankzij de strategische ligging tussen de Amsterdamse binnenstad en het IJ zijn de voorzieningen van ODE goed bereikbaar: over de weg, per spoor én over het water. Bovendien ligt Schiphol op 20 minuten reisafstand.

Reageer op dit artikel