nieuws

NSI koopt vastgoed van pensioenfonds Philips

bouwbreed

Vastgoedbedrijf Nieuwe Steen Investments (NSI) heeft acht gebouwen in Nederland gekocht van Philips Pensioenfonds ter waarde van 143 miljoen euro. Het gaat onder meer om een historisch kantoorpand aan de Koninginnegracht in Den Haag, een modern kantoorgebouw in Dordrecht en een winkelpand in het centrum van Eindhoven. De totale oppervlakte is 73.000 vierkante meter, waarvan de helft is verhuurd aan de overheid.

Vastgoedbedrijf Nieuwe Steen Investments (NSI) heeft acht gebouwen in Nederland gekocht van Philips Pensioenfonds ter waarde van 143 miljoen euro. Het gaat onder meer om een historisch kantoorpand aan de Koninginnegracht in Den Haag, een modern kantoorgebouw in Dordrecht en een winkelpand in het centrum van Eindhoven. De totale oppervlakte is 73.000 vierkante meter, waarvan de helft is verhuurd aan de overheid.

Reageer op dit artikel