nieuws

Nieuwbouw met riet

bouwbreed Premium

Verhagen Rietdekkers uit Duiven werkt aan het dak van een appartementencomplex in De Ploen-Zuid in Duiven. De gemeente Duiven bouwt er een nieuwe woonwijk met 139 woningen en appartementen, verdeeld over drie terpen. De appartementen in De Ploen-Zuid krijgen allemaal rieten daken. Deze eis had Duiven al in de prijsvraag voor het project geformuleerd. November 2008 zal de nieuwbouw worden opgeleverd.

Verhagen Rietdekkers uit Duiven werkt aan het dak van een appartementencomplex in De Ploen-Zuid in Duiven. De gemeente Duiven bouwt er een nieuwe woonwijk met 139 woningen en appartementen, verdeeld over drie terpen. De appartementen in De Ploen-Zuid krijgen allemaal rieten daken. Deze eis had Duiven al in de prijsvraag voor het project geformuleerd. November 2008 zal de nieuwbouw worden opgeleverd.
Foto: APA/Sjef Prins

Reageer op dit artikel