nieuws

Koopmans armatuur

bouwbreed

Omdat de levensduur van spaarlampen die van armaturen benadert, brengt Dual een inbouwplafondspot op de markt voor eenmalig gebruik. Een spaarlamp van 9 watt met een brandduur van 8000 uur en een reflector zijn bij de spot inbegrepen. Het complete armatuur is in een handomdraai in zijn geheel te vervangen. Dat gaat volgens Koopmans Elektrotechnische Agenturen uit Wijk bij Duurstede makkelijker en sneller dan het uitdraaien van de oude en indraaien van een nieuwe lamp. De Dual eenmalige plafondspot past in een rond gat met een diameter van 75 millimeter. De inbouwdiepte is 100 millimeter.

Omdat de levensduur van spaarlampen die van armaturen benadert, brengt Dual een inbouwplafondspot op de markt voor eenmalig gebruik. Een spaarlamp van 9 watt met een brandduur van 8000 uur en een reflector zijn bij de spot inbegrepen. Het complete armatuur is in een handomdraai in zijn geheel te vervangen. Dat gaat volgens Koopmans Elektrotechnische Agenturen uit Wijk bij Duurstede makkelijker en sneller dan het uitdraaien van de oude en indraaien van een nieuwe lamp. De Dual eenmalige plafondspot past in een rond gat met een diameter van 75 millimeter. De inbouwdiepte is 100 millimeter.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels