nieuws

In oude stijl weer opgebouwd

bouwbreed

In opdracht van woningbouwvereniging de Wooncompagnie renoveert hoofdaannemer Stadswerk uit Amsterdam 54 woningen in de Magnusstraat in Schagen. De huizen worden volledig gestript en opgebouwd in de oude stijl. Er komen nieuwe vloeren, muren, kozijnen ramen en daken in de woningen. Metselaars van onderaannemer van Roon uit Beverwijk voegen de gevels. Per woning kost de renovatie meer dan 50.000 euro. De werkzaamheden zijn begonnen na de bouwvak in 2007. De geschatte werkzaamheden duren nog tot en met augustus 2008. Foto: Martin Mooij

In opdracht van woningbouwvereniging de Wooncompagnie renoveert hoofdaannemer Stadswerk uit Amsterdam 54 woningen in de Magnusstraat in Schagen. De huizen worden volledig gestript en opgebouwd in de oude stijl. Er komen nieuwe vloeren, muren, kozijnen ramen en daken in de woningen. Metselaars van onderaannemer van Roon uit Beverwijk voegen de gevels. Per woning kost de renovatie meer dan 50.000 euro. De werkzaamheden zijn begonnen na de bouwvak in 2007. De geschatte werkzaamheden duren nog tot en met augustus 2008. Foto: Martin Mooij

Reageer op dit artikel