nieuws

Grontmij werkt aan infra in Vlaanderen

bouwbreed

De Vlaamse Vervoersmaatschappij De Lijn heeft Grontmij opdracht gegeven de infrastructuur van het openbaar vervoer in Belgisch Limburg te verbeteren. Het gaat om een order van 6,9 miljoen euro. De duur van het contract is vier jaar. Grontmij voert het project samen met andere partijen uit. Het project behelst onder meer de aanleg van drie nieuwe sneltramlijnen.

De Vlaamse Vervoersmaatschappij De Lijn heeft Grontmij opdracht gegeven de infrastructuur van het openbaar vervoer in Belgisch Limburg te verbeteren. Het gaat om een order van 6,9 miljoen euro. De duur van het contract is vier jaar. Grontmij voert het project samen met andere partijen uit. Het project behelst onder meer de aanleg van drie nieuwe sneltramlijnen.

Reageer op dit artikel