nieuws

Groene opslag

bouwbreed

Energie opwekken via afgewerkte frituurolie, alleen maar energiezuinige lampen, waterbesparende kranen en een energiebesparende koelinstallatie. Het distributiecentrum dat Voortman Staalbouw op het Amersfoortse bedrijventerrein De Wieken bouwt voor MLS staat geheel in het teken van duurzaamheid. Het milieuvriendelijk gepoedercoate staalskelet wordt daarom door medewerkers van Pleijsier Bouw dichtgezet met goed isolerende, gebouwhoge wandpanelen, die goed zijn te onderhouden. MLS is de logistieke partner van McDonalds en deze hamburgerketen is zelf ook bezig met een ‘groene’ opmars. Het 10.000 vierkante meter grote complex met daarin naast de koel/vries en droge opslag ook 2500 vierkante meter kantoorruimte moet nog voor de zomer worden opgeleverd.

Energie opwekken via afgewerkte frituurolie, alleen maar energiezuinige lampen, waterbesparende kranen en een energiebesparende koelinstallatie. Het distributiecentrum dat Voortman Staalbouw op het Amersfoortse bedrijventerrein De Wieken bouwt voor MLS staat geheel in het teken van duurzaamheid. Het milieuvriendelijk gepoedercoate staalskelet wordt daarom door medewerkers van Pleijsier Bouw dichtgezet met goed isolerende, gebouwhoge wandpanelen, die goed zijn te onderhouden. MLS is de logistieke partner van McDonalds en deze hamburgerketen is zelf ook bezig met een ‘groene’ opmars. Het 10.000 vierkante meter grote complex met daarin naast de koel/vries en droge opslag ook 2500 vierkante meter kantoorruimte moet nog voor de zomer worden opgeleverd.
Foto: Ton Borsboom, tekst: Pieter de Mos

Reageer op dit artikel