nieuws

Faillissement leidt tot veel duurdere school

bouwbreed

Het nieuwe onderkomen van het ’s Gravendreef College in de Haagse wijk Leidschenveen valt 2,4 miljoen euro duurder uit dan gepland. De meerprijs is te wijten aan het faillissement van Aannemingsbedrijf Boers uit Veenendaal. Dat blijkt uit een brief van het Haagse college van burgemeester en wethouders aan de gemeenteraad. Nadat de aannemer vorig jaar over de kop ging, werd de bouw stilgelegd. Bouwbedrijf Schouten uit Leidschendam is begonnen met de afbouw van het schoolgebouw, waarin ook een sportcomplex wordt opgenomen. Volgend jaar wordt de nieuwbouw opgeleverd.

Het nieuwe onderkomen van het ’s Gravendreef College in de Haagse wijk Leidschenveen valt 2,4 miljoen euro duurder uit dan gepland. De meerprijs is te wijten aan het faillissement van Aannemingsbedrijf Boers uit Veenendaal. Dat blijkt uit een brief van het Haagse college van burgemeester en wethouders aan de gemeenteraad. Nadat de aannemer vorig jaar over de kop ging, werd de bouw stilgelegd. Bouwbedrijf Schouten uit Leidschendam is begonnen met de afbouw van het schoolgebouw, waarin ook een sportcomplex wordt opgenomen. Volgend jaar wordt de nieuwbouw opgeleverd.

Reageer op dit artikel