nieuws

Einde ecowoning

bouwbreed Premium

Slopersbedrijf W. Kuipers en Zn. uit Steenwijk is gisteren begonnen met de sloop van de veelbesproken Steenwijkse ecowoning van Jan Husslage. Deur voor deur, raam voor raam en plankje voor plankje wordt het huis gedemonteerd. “Het is allemaal hergebruikt materiaal, dat kan zo weer hergebruikt worden”, luidt de verklaring van de gemeente voor deze zorgvuldige aanpak.

Slopersbedrijf W. Kuipers en Zn. uit Steenwijk is gisteren begonnen met de sloop van de veelbesproken Steenwijkse ecowoning van Jan Husslage. Deur voor deur, raam voor raam en plankje voor plankje wordt het huis gedemonteerd. “Het is allemaal hergebruikt materiaal, dat kan zo weer hergebruikt worden”, luidt de verklaring van de gemeente voor deze zorgvuldige aanpak.
Foto: Persbureau Noordoost/Alex de Haan

Reageer op dit artikel