nieuws

CAMERA OF LAPTOP WERKT LANGER MET POWERPACK

bouwbreed Premium

Voor mobieltjes is er de compacte noodstroombatterij, maar ook digitale camera’s en laptops komen vaak al na korte tijd zonder stroom te zitten. Daarvoor heeft Philips draagbare accu’s ontwikkeld, die als Powerpacks uit de Power2Go-serie in drie modellen te koop zijn bij onder meer de Philips-webshop (www.shop.philips.nl).

Voor mobieltjes is er de compacte noodstroombatterij, maar ook digitale camera’s en laptops komen vaak al na korte tijd zonder stroom te zitten. Daarvoor heeft Philips draagbare accu’s ontwikkeld, die als Powerpacks uit de Power2Go-serie in drie modellen te koop zijn bij onder meer de Philips-webshop (www.shop.philips.nl).
Het kleinste model biedt maximaal 15 uur extra stroom, bij een batterijcapaciteit van 1000 milliampère en een uitgangsvermogen van 5,6 volt. Het middelste model is goed voor maximaal 30 uur en het zwaarste model, de SCE7640, gaat tot 60 uur. Dit vanaf circa 125 euro te verkrijgen Powerpack heeft voldoende capaciteit om ook laptops urenlang van stroom te voorzien.Bij de Powerpacks wordt een hele serie aansluitpluggen meegeleverd voor uiteenlopende merken digitale apparatuur (ook mobieltjes, pda’s etc).
De accu’s worden opgeladen via een inklapbare stekker of de usb-aansluiting. Een led-indicator geeft zowel de oplaadstatus als de resterende batterijcapaciteit aan.

Reageer op dit artikel