nieuws

Akzo Nobel kiest Arcadis voor milieu

bouwbreed

-Arcadis heeft een driejarig raamcontract gesloten met Akzo Nobel over de internationale levering van milieudiensten. Het ingenieursbureau kan werk verwachten in minstens twaalf landen in Europa, Azië en VS. “Ons wereldwijde netwerk voorziet in de behoefte van opdrachtgevers zoals chemieconcern Akzo Nobel”, zegt bestuursvoorzitter Harrie Noy van Arcadis. “Het is geweldig te zien dat onze klantgerichtheid vruchten afwerpt in de vorm van langdurige relaties waarbij continuïteit centraal staat”.

-Arcadis heeft een driejarig raamcontract gesloten met Akzo Nobel over de internationale levering van milieudiensten. Het ingenieursbureau kan werk verwachten in minstens twaalf landen in Europa, Azië en VS. “Ons wereldwijde netwerk voorziet in de behoefte van opdrachtgevers zoals chemieconcern Akzo Nobel”, zegt bestuursvoorzitter Harrie Noy van Arcadis. “Het is geweldig te zien dat onze klantgerichtheid vruchten afwerpt in de vorm van langdurige relaties waarbij continuïteit centraal staat”.

Reageer op dit artikel