nieuws

Stabiel

bouwbreed

Bouwbedrijf Wessels Rijssen bouwt boven op het busstation in Arnhem Place du Gard, een kantoorgebouw dat aansluit op het nieuwe station en de Rijntoren. Op de foto plaatsen medewerkers van Voortman Staalbouw uit Rijssen een K-frame ter stabilisatie van het gebouw. Op dit moment is de ruwbouw voor de helft klaar. Naar verwachting zal het kantoorcomplex voor de bouwvak van 2009 worden opgeleverd.

Bouwbedrijf Wessels Rijssen bouwt boven op het busstation in Arnhem Place du Gard, een kantoorgebouw dat aansluit op het nieuwe station en de Rijntoren. Op de foto plaatsen medewerkers van Voortman Staalbouw uit Rijssen een K-frame ter stabilisatie van het gebouw. Op dit moment is de ruwbouw voor de helft klaar. Naar verwachting zal het kantoorcomplex voor de bouwvak van 2009 worden opgeleverd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels