nieuws

Rimba

bouwbreed

Ter gelegenheid van de 95ste verjaardag van Burgers’ Zoo in Arnhem trakteert de dierentuin zichzelf op een nieuwe attractie. Met de Rimba, het Maleisische woord voor tropisch regenwoud, krijgt Burgers’ Zoo er een Aziatisch ecosysteem bij. Het woud biedt onderdak aan onder meer tijgers, honingberen en pythons. Medewerkers van BAM zijn bezig met de aanleg van een waterval in het toekomstige verblijf van de honingberen. Naar verwachting gaat de Rimba over zes weken open voor het publiek.

Ter gelegenheid van de 95ste verjaardag van Burgers’ Zoo in Arnhem trakteert de dierentuin zichzelf op een nieuwe attractie. Met de Rimba, het Maleisische woord voor tropisch regenwoud, krijgt Burgers’ Zoo er een Aziatisch ecosysteem bij. Het woud biedt onderdak aan onder meer tijgers, honingberen en pythons. Medewerkers van BAM zijn bezig met de aanleg van een waterval in het toekomstige verblijf van de honingberen. Naar verwachting gaat de Rimba over zes weken open voor het publiek.

Reageer op dit artikel