nieuws

Palenwand Mesdag volgens BAM prima

bouwbreed

Na de gemeente Den Haag en de directie van Panorama Mesdag laat ook aannemer BAM een onafhankelijk deskundige kijken naar de palenwand voor de parkeergarage naast het museum. De bouw daarvan ligt stil sinds afgelopen najaar grote zettingen ontstonden van het ronde panoramagebouw. In tegenstelling tot wat prof. Jan Vambersky eerder constateerde, is de palenwand volgens BAM op deskundige wijze uitgevoerd. De aannemer gaat ervan uit dat de wand waterdicht is. BAM is van plan een gerenommeerd geotechnicus onderzoek te laten doen naar de palenwand. Die zal daarvoor zo’n vier weken nodig hebben. Eerder maakte de directie van het Haagse museum al bekend dat het prof. Almer van der Stoel naar de palenwand laat kijken.

Na de gemeente Den Haag en de directie van Panorama Mesdag laat ook aannemer BAM een onafhankelijk deskundige kijken naar de palenwand voor de parkeergarage naast het museum. De bouw daarvan ligt stil sinds afgelopen najaar grote zettingen ontstonden van het ronde panoramagebouw. In tegenstelling tot wat prof. Jan Vambersky eerder constateerde, is de palenwand volgens BAM op deskundige wijze uitgevoerd. De aannemer gaat ervan uit dat de wand waterdicht is. BAM is van plan een gerenommeerd geotechnicus onderzoek te laten doen naar de palenwand. Die zal daarvoor zo’n vier weken nodig hebben. Eerder maakte de directie van het Haagse museum al bekend dat het prof. Almer van der Stoel naar de palenwand laat kijken.

Reageer op dit artikel