nieuws

Monza

bouwbreed

Monza Stroomlijn, moderne techniek en een groot vermogen. De nieuwe serie straatverlichtingsarmaturen van Disano kreeg de naam Monza mee om een relatie te leggen met de racewereld. In de binnenstad toegepast op doorgaande wegen en bij winkelcentra wordt Monza gewoon een duurzaam armatuur vanwege de doordachte behuizing: 1 deel gietaluminium, 1 deel hardglas. Daarbinnen mastercolour lampen of de nieuwe generatie spaarzame Master CosmoPolis lampen. De Monza-serie wordt in Nederland gepresenteerd door Attiva Lichtprojecten uit Den Haag.

Monza Stroomlijn, moderne techniek en een groot vermogen. De nieuwe serie straatverlichtingsarmaturen van Disano kreeg de naam Monza mee om een relatie te leggen met de racewereld. In de binnenstad toegepast op doorgaande wegen en bij winkelcentra wordt Monza gewoon een duurzaam armatuur vanwege de doordachte behuizing: 1 deel gietaluminium, 1 deel hardglas. Daarbinnen mastercolour lampen of de nieuwe generatie spaarzame Master CosmoPolis lampen. De Monza-serie wordt in Nederland gepresenteerd door Attiva Lichtprojecten uit Den Haag.

Reageer op dit artikel