nieuws

Metaalstaking

bouwbreed

Leden van CNV en FNV bereiden zich voor op lange acties in de metaal. Zes metaalbedrijven in Heerenveen, een bedrijf in Culemborg en een garage in Hoofddorp gingen gisteren als eerste plat. Heerenveen is het zwaartepunt in de estafetteacties, die dinsdag in Assen en woensdag in Dokkum worden voortgezet.

Leden van CNV en FNV bereiden zich voor op lange acties in de metaal. Zes metaalbedrijven in Heerenveen, een bedrijf in Culemborg en een garage in Hoofddorp gingen gisteren als eerste plat. Heerenveen is het zwaartepunt in de estafetteacties, die dinsdag in Assen en woensdag in Dokkum worden voortgezet.
Met de acties willen de vakbonden CNV en FNV een betere cao bewerkstelligen voor 400.000 werknemers die werkzaam zijn in de metaaltechniek.

Reageer op dit artikel