nieuws

KPN ziet grote kansen voor mobiel internet

bouwbreed

Internet krijgt steeds meer greep op ons bestaan, constateert KPN bij de introductie van mobiel internet voor consumenten. De tijd lijkt daar meer dan rijp voor. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de vaststelling, dat bijna 30 procent van de Nederlandse laptopgebruikers liever een laptop met internet meeneemt naar een onbewoond eiland dan de eigen partner. En nog opmerkelijker: vooral vrouwen laten hun geliefde thuis. Laptopgebruikers willen overal en altijd kunnen e-mailen en surfen. Het grootste gemis als men niet online kan zijn, is mailen (92 procent) en het nieuws lezen (38 procent).

Internet krijgt steeds meer greep op ons bestaan, constateert KPN bij de introductie van mobiel internet voor consumenten. De tijd lijkt daar meer dan rijp voor. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de vaststelling, dat bijna 30 procent van de Nederlandse laptopgebruikers liever een laptop met internet meeneemt naar een onbewoond eiland dan de eigen partner. En nog opmerkelijker: vooral vrouwen laten hun geliefde thuis. Laptopgebruikers willen overal en altijd kunnen e-mailen en surfen. Het grootste gemis als men niet online kan zijn, is mailen (92 procent) en het nieuws lezen (38 procent).

Reageer op dit artikel