nieuws

Damwanden voor bushalte

bouwbreed

MijdrechtHoofdaannemer Mourik Groot Ammers werkt in opdracht van de provincie Utrecht aan de reconstructie van het fietspad langs de N201 tussen Uithoorn en de A2 bij Vinkeveen. Het bestaande, verouderde fietspad van 7,5 kilometer lang krijgt nieuw asfalt en wordt verbreed tot 3 meter. Op de foto plaatst de aannemer damwanden over een lengte van 55 meter. Hier komt namelijk een bushalte. Op het horizontale vlak is meer ruimte nodig die wordt gewonnen door het plaatsen van de damwanden in de nabijgelegen sloot.Mourik Groot Ammers is 7 januari begonnen met het werk dat 30 mei klaar moet zijn.

MijdrechtHoofdaannemer Mourik Groot Ammers werkt in opdracht van de provincie Utrecht aan de reconstructie van het fietspad langs de N201 tussen Uithoorn en de A2 bij Vinkeveen. Het bestaande, verouderde fietspad van 7,5 kilometer lang krijgt nieuw asfalt en wordt verbreed tot 3 meter. Op de foto plaatst de aannemer damwanden over een lengte van 55 meter. Hier komt namelijk een bushalte. Op het horizontale vlak is meer ruimte nodig die wordt gewonnen door het plaatsen van de damwanden in de nabijgelegen sloot.Mourik Groot Ammers is 7 januari begonnen met het werk dat 30 mei klaar moet zijn.
Foto: Dijkstra
Tekst: Inge Pranger

Reageer op dit artikel