nieuws

Corpus krijgt gezicht

bouwbreed Premium

Het gebouw Corpus in Oegstgeest heeft een gezicht gekregen. Heddes Bouw heeft in het weekeinde het hoofd van 16 ton staal op het ‘lichaam’ geplaatst. Corpus is een gebouw in de vorm van een menselijk lichaam. Het hoofd bevat werkelijk het brein en is vanaf volgende maand, net als het gehele lichaam, toegankelijk als educatief centrum. Het skelet van de pop bestaat uit een staalconstructie waarover houten balken zijn aangebracht. Hierop zijn ruige houten delen gemonteerd en daarop is de cortenstalen bekleding van een millimeter dik aangebracht. Foto: ANP

Het gebouw Corpus in Oegstgeest heeft een gezicht gekregen. Heddes Bouw heeft in het weekeinde het hoofd van 16 ton staal op het ‘lichaam’ geplaatst. Corpus is een gebouw in de vorm van een menselijk lichaam. Het hoofd bevat werkelijk het brein en is vanaf volgende maand, net als het gehele lichaam, toegankelijk als educatief centrum. Het skelet van de pop bestaat uit een staalconstructie waarover houten balken zijn aangebracht. Hierop zijn ruige houten delen gemonteerd en daarop is de cortenstalen bekleding van een millimeter dik aangebracht. Foto: ANP

Reageer op dit artikel