nieuws

Bouw dubbele brugNijverdal gegund

bouwbreed Premium

De gemeente Hellendoorn heeft de bouw van een bijzondere brug over de rivier de Regge in Nijverdal gegund aan een combinatie van NTP Infra en aannemersbedrijf Van Haarst. Zij waren de laagste inschrijver met 730.000 euro.

De gemeente Hellendoorn heeft de bouw van een bijzondere brug over de rivier de Regge in Nijverdal gegund aan een combinatie van NTP Infra en aannemersbedrijf Van Haarst. Zij waren de laagste inschrijver met 730.000 euro.
De bouw van de dubbelstrooksbrug, waarbij een rijdek dient voor louter fiets -en voetgangersverkeer en de andere voor motorvoertuigen, begint op 6 maart. De brugliggers worden geleverd door Romijn Beton. Onder de brug komt een ecologische passage voor dieren. In het ontwerp is daar rekening mee gehouden.

Reageer op dit artikel