nieuws

Ventilatiestichting nu onderdeel van VLA

bouwbreed Premium

De stichting HR Ventilatie heeft aansluiting gezocht bij de VLA, de Vereniging van fabrikanten van Luchttechnische Apparatuur. Deze heeft binnen de sector wonen een kring HR Balansventilatie ingericht. De stichting werd ruim een decennium geleden opgericht om balansventilatie met warmteterugwinning te bevorderen. Die doelstelling is gehaald nu bijna de helft van de nieuwe woningen een dergelijk ventilatiesysteem heeft. Door het groeiende aanbod van geavanceerde ventilatiesystemen blijkt het steeds moeizamer als kleine zelfstandig opererende stichting voldoende aandacht te krijgen van partijen elders in de bouwkolom, zo luidt de reden voor de overstap.

De stichting HR Ventilatie heeft aansluiting gezocht bij de VLA, de Vereniging van fabrikanten van Luchttechnische Apparatuur. Deze heeft binnen de sector wonen een kring HR Balansventilatie ingericht. De stichting werd ruim een decennium geleden opgericht om balansventilatie met warmteterugwinning te bevorderen. Die doelstelling is gehaald nu bijna de helft van de nieuwe woningen een dergelijk ventilatiesysteem heeft. Door het groeiende aanbod van geavanceerde ventilatiesystemen blijkt het steeds moeizamer als kleine zelfstandig opererende stichting voldoende aandacht te krijgen van partijen elders in de bouwkolom, zo luidt de reden voor de overstap.

Reageer op dit artikel