nieuws

Veilige oevers

bouwbreed

Vanaf een ponton is Ballast Nedam bezig met het verstevigen en veilig maken van de steile, instabiele oevers van recreatieplas de Nedereindse Plas. In opdracht van de provincie en gemeente Utrecht, die de voormalige Put van Weber een paar jaar geleden voor het symbolische bedrag van één euro kocht, wordt de verontreinigde bodem afgedekt met een dikke laag grond en klei. Het veilig maken van de oevers gaat nog zo’n drie jaar duren.

Vanaf een ponton is Ballast Nedam bezig met het verstevigen en veilig maken van de steile, instabiele oevers van recreatieplas de Nedereindse Plas. In opdracht van de provincie en gemeente Utrecht, die de voormalige Put van Weber een paar jaar geleden voor het symbolische bedrag van één euro kocht, wordt de verontreinigde bodem afgedekt met een dikke laag grond en klei. Het veilig maken van de oevers gaat nog zo’n drie jaar duren.

Reageer op dit artikel