nieuws

Stankoverlast te lijf met high-tech urinoir

bouwbreed Premium

Wildplassen en stankoverlast in de directe omgeving van uitgaansgelegenheden, winkelgebieden, stadions, openbaarvervoer of evenementen. Gemeenten kunnen het probleem te lijf met de Saniwall, een computergestuurd urinoir dat vol automatisch wordt gereinigd en alleen tevoorschijn komt op tijden dat er behoefte aan is. Eindhoven heeft er vlak voor kerst een geplaatst en overweegt wegens succes nog meer plaatsingen.

Wildplassen en stankoverlast in de directe omgeving van uitgaansgelegenheden, winkelgebieden, stadions, openbaarvervoer of evenementen. Gemeenten kunnen het probleem te lijf met de Saniwall, een computergestuurd urinoir dat vol automatisch wordt gereinigd en alleen tevoorschijn komt op tijden dat er behoefte aan is. Eindhoven heeft er vlak voor kerst een geplaatst en overweegt wegens succes nog meer plaatsingen.
Binnen enkele seconden is de Saniwall als inbouwversie te openen en te sluiten. In gesloten toestand is het urinoir geheel vlak waardoor het zich subtiel aan het straatbeeld onttrekt. Saniwall is een gepatenteerd product van Tetec.

Reageer op dit artikel