nieuws

Omnisportcentrum

bouwbreed

Omnisportcentrum

Giesbers-Wijchen werkt in Apeldoorn aan het Omnisportcentrum. Naast dit centrum bevindt zich een sporthal voor volleybal en andere indoorsporten, die al is opgeleverd. Het Omnisportcentrum is vanaf 2008 de enige accommodatie in Nederland die voldoet aan de eisen voor internationale wedstrijden indooratletiek en baanwielrennen. Voor de Nederlandse indoor kampioenschappen hoeven de atleten in het vervolg niet meer uit te wijken naar het Belgische Gent..

Giesbers-Wijchen werkt in Apeldoorn aan het Omnisportcentrum. Naast dit centrum bevindt zich een sporthal voor volleybal en andere indoorsporten, die al is opgeleverd. Het Omnisportcentrum is vanaf 2008 de enige accommodatie in Nederland die voldoet aan de eisen voor internationale wedstrijden indooratletiek en baanwielrennen. Voor de Nederlandse indoor kampioenschappen hoeven de atleten in het vervolg niet meer uit te wijken naar het Belgische Gent..

Reageer op dit artikel