nieuws

Nieuwe gravers JCB

bouwbreed

Nieuwe gravers JCB

De Engelse fabrikant van bouwmaterieel JCB presenteerde gisteren in het Spaanse Jerez de la Frontera een aantal nieuwe graafmachines, waaronder deze twee tons 8020 minigraver. Tijdens de internationale perspresentatie maakten de Engelsen tevens bekend dat ze een 29 tons graafmachine hebben gemaakt, de JS 290 Auto. Bovendien brengen ze nog dit jaar een JS 520 Auto op de markt, met meer dan 50 ton de grootste rupsgraver in het assortiment. In Jerez werden verder een nieuwe wielader, een verreiker en een minidumper gepresenteerd. Ook maakte CEO Mattew Tayler bekend dat JCB in 2007 maar liefst 41 procent meer machines heeft verkocht dan in 2008. Vooral Oost-Europa, Rusland en India bleken groeimarkten. Het noopte de Engelsen tot flinke investeringen in nieuwe productiefaciliteiten in Engeland, Rusland, India en de VS..

De Engelse fabrikant van bouwmaterieel JCB presenteerde gisteren in het Spaanse Jerez de la Frontera een aantal nieuwe graafmachines, waaronder deze twee tons 8020 minigraver. Tijdens de internationale perspresentatie maakten de Engelsen tevens bekend dat ze een 29 tons graafmachine hebben gemaakt, de JS 290 Auto. Bovendien brengen ze nog dit jaar een JS 520 Auto op de markt, met meer dan 50 ton de grootste rupsgraver in het assortiment. In Jerez werden verder een nieuwe wielader, een verreiker en een minidumper gepresenteerd. Ook maakte CEO Mattew Tayler bekend dat JCB in 2007 maar liefst 41 procent meer machines heeft verkocht dan in 2008. Vooral Oost-Europa, Rusland en India bleken groeimarkten. Het noopte de Engelsen tot flinke investeringen in nieuwe productiefaciliteiten in Engeland, Rusland, India en de VS..

Reageer op dit artikel