nieuws

Leliepark

bouwbreed

Aan de rand van de Goudse wijk Korte Akkeren verrijst het eerste door aannemersbedrijf Heijmans gebouwde wooncomplex als onderdeel van nieuwbouwproject het Leliepark. Op de plaats waar 1144 oude woningen stonden worden in opdracht van de gemeente Gouda en woningcorporatie Woonpartners 133 huur- en koopappartementen en 19 eengezinskoopwoningen gebouwd. Naast eengezinswoningen, komen er een vijf etages hoog appartementencomplex, en drie ranke woontorens van 9, 11 en 13 etages. De eerste woningen moeten in het voorjaar van 2009 klaar zijn. Foto: Ton Borsboom

Aan de rand van de Goudse wijk Korte Akkeren verrijst het eerste door aannemersbedrijf Heijmans gebouwde wooncomplex als onderdeel van nieuwbouwproject het Leliepark. Op de plaats waar 1144 oude woningen stonden worden in opdracht van de gemeente Gouda en woningcorporatie Woonpartners 133 huur- en koopappartementen en 19 eengezinskoopwoningen gebouwd. Naast eengezinswoningen, komen er een vijf etages hoog appartementencomplex, en drie ranke woontorens van 9, 11 en 13 etages. De eerste woningen moeten in het voorjaar van 2009 klaar zijn. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel