nieuws

BAM voegt bureaussamen in Infraconsult

bouwbreed

BAM voegt de activiteiten van zijn dochterbedrijven Multiconsult en Delta Marina Consultants samen in BAM Infraconsult. Het nieuwe bedrijf telt bij zijn start 170 medewerkers. Als locatie voor het hoofdkantoor is gekozen voor Gouda. Nevenvestigingen zijn in Den Haag, Dongen, Apeldoorn en Singapore.

BAM voegt de activiteiten van zijn dochterbedrijven Multiconsult en Delta Marina Consultants samen in BAM Infraconsult. Het nieuwe bedrijf telt bij zijn start 170 medewerkers. Als locatie voor het hoofdkantoor is gekozen voor Gouda. Nevenvestigingen zijn in Den Haag, Dongen, Apeldoorn en Singapore.
DMC uit Gouda en Multiconsult (Culemborg) werken al jaren samen. DMC werpt zich op als expert op het gebied van ontwerpen, in het bijzonder voor de waterbouwsector. Multiconsult heeft een sterke positie in de voor- en natrajecten van projecten. Het bedrijf boogt eveneens op een sterke ontwerpsector voor de sector wegenbouw.
De directie van BAM Infraconsult wordt gevormd door J. Ramier en A. van de Horst.

Reageer op dit artikel