nieuws

Aardwarmte

bouwbreed

Aardwarmte

Medewerkers van Geo Meettechniek uit Spakenburg zijn maandag bezig met het noteren van buizen die uit de grond komen aan de Amsterdamse Zuidas. De kunstof buizen zitten 150 meter diep in de grond en gaan in de toekomst het kantoorgebouw dat er bovenop gebouwd gaat worden van verwarmen en in de zomer werkt de airco ermee. Het noteren van de gegevens van de tientallen buizen is bedoeld om te voorkomen dat tijdens het heien van heipalen in de grond de buizen niet worden beschadigd. De aannemer van het kantoorgebouw is ERA TBI Bouw..

Medewerkers van Geo Meettechniek uit Spakenburg zijn maandag bezig met het noteren van buizen die uit de grond komen aan de Amsterdamse Zuidas. De kunstof buizen zitten 150 meter diep in de grond en gaan in de toekomst het kantoorgebouw dat er bovenop gebouwd gaat worden van verwarmen en in de zomer werkt de airco ermee. Het noteren van de gegevens van de tientallen buizen is bedoeld om te voorkomen dat tijdens het heien van heipalen in de grond de buizen niet worden beschadigd. De aannemer van het kantoorgebouw is ERA TBI Bouw..

Reageer op dit artikel