nieuws

Ruim wonen

bouwbreed Premium

Geveke Bouw uit Haren bouwt in opdracht van Nieuw Wonen Friesland 63 woningen in project Ee-burg, onderdeel van de stedelijke vernieuwing in de Vrijheidswijk in Leeuwarden. Hamminga Dakconstructies is begonnen met het dekken van de eerste woningen. Het betreft 41 stadswoningen met platte daken en 22 huizen met lessenaarskappen. Geveke bouwt de woningen volgens het Betaalbaar Ruim Wonen concept. Foto: Anne van der Woude

Geveke Bouw uit Haren bouwt in opdracht van Nieuw Wonen Friesland 63 woningen in project Ee-burg, onderdeel van de stedelijke vernieuwing in de Vrijheidswijk in Leeuwarden. Hamminga Dakconstructies is begonnen met het dekken van de eerste woningen. Het betreft 41 stadswoningen met platte daken en 22 huizen met lessenaarskappen. Geveke bouwt de woningen volgens het Betaalbaar Ruim Wonen concept. Foto: Anne van der Woude

Reageer op dit artikel