nieuws

Ideale match met zzpnodig.nl

bouwbreed Premium

Op de website zzpnodig.nl kunnen zzp’ers en opdrachtgevers rechtstreeks zaken doen, zonder de tussenkomst van derden. De website werkt als volgt: zzp’er of freelancer maakt een profiel aan, waarin hij zich presenteert en zijn werkzaamheden en kwaliteiten kort uiteen zet. Een opdrachtgever die op zoek is, kan de profielen bekijken en direct contact opnemen met de desbetreffende zzp’er die in zijn behoeften kan voorzien.

Op de website zzpnodig.nl kunnen zzp’ers en opdrachtgevers rechtstreeks zaken doen, zonder de tussenkomst van derden. De website werkt als volgt: zzp’er of freelancer maakt een profiel aan, waarin hij zich presenteert en zijn werkzaamheden en kwaliteiten kort uiteen zet. Een opdrachtgever die op zoek is, kan de profielen bekijken en direct contact opnemen met de desbetreffende zzp’er die in zijn behoeften kan voorzien.
Het principe werkt ook andersom: een opdrachtgever zoekt een zzp’er, plaatst er de opdracht op en vindt zo zijn ‘ideale match’.
Boolan Software uit Groot Ammers lanceerde enkele jaren geleden de website zzpnodig.nl. De site trekt nu zo’n 15.000 unieke bezoekers die ruim 130.000 pagina’s bekijken per maand.

Reageer op dit artikel