nieuws

Homburg: joint venture met Cedar

bouwbreed

Homburg Invest heeft een joint venture gevormd met het Amerikaanse Cedar Shopping Centres waarbij Homburg een belang van 80 procent houdt. In de joint venture zijn acht winkelcentra in de Verenigde Staten ondergebracht met een gezamenlijke waarde van ongeveer 170 miljoen dollar.

Homburg Invest heeft een joint venture gevormd met het Amerikaanse Cedar Shopping Centres waarbij Homburg een belang van 80 procent houdt. In de joint venture zijn acht winkelcentra in de Verenigde Staten ondergebracht met een gezamenlijke waarde van ongeveer 170 miljoen dollar.
Cedar gaat de centra beheren en krijgt daarvoor ook betaald. Topman Richard Homburg is blij met de joint venture. “Cedar is een ontwikkelaar van kwaliteitswinkels en een goede beheerder. Het vergroot onze aanwezigheid op de Amerikaanse markt en we hebben er alle vertrouwen in dat dit een lange en wederzijds profijtelijke relatie zal zijn.”

Reageer op dit artikel