nieuws

Hogedrukslang

bouwbreed Premium

De hogedrukslang GH466-32 van Eaton Aeroquip is speciaal bedoeld voor hydraulische systemen die werken met zeer hoge druk en grote olievolumes. De slang met inwendige diameter van 51,4 millimeter is versterkt met zes spiraalinlagen. Hij kan werkdrukken tot 420 bar aan; de barstdruk bedraagt 1680 bar. Het temperatuurbereik ligt tussen -40°Celsius en +120 °Celsius, aldus leverancier PowerFlex Fluid Handling Products uit Weesp.

De hogedrukslang GH466-32 van Eaton Aeroquip is speciaal bedoeld voor hydraulische systemen die werken met zeer hoge druk en grote olievolumes. De slang met inwendige diameter van 51,4 millimeter is versterkt met zes spiraalinlagen. Hij kan werkdrukken tot 420 bar aan; de barstdruk bedraagt 1680 bar. Het temperatuurbereik ligt tussen -40°Celsius en +120 °Celsius, aldus leverancier PowerFlex Fluid Handling Products uit Weesp.

Reageer op dit artikel