nieuws

Glazen entree

bouwbreed

Het Textielmuseum in Tilburg wordt ingrijpend verbouwd. Als het dan 50 jaar bestaande museum op 25 mei volgend jaar zijn deuren weer opent, komen de bezoekers via een splinternieuw glazen entreegebouw het museum binnen. In de aanbouw komen ook een auditorium, een foyer en een museumcafé. BVR Bouw uit Breda bouwt het entreegebouw naar een ontwerp van Cepezed uit Delft.

Het Textielmuseum in Tilburg wordt ingrijpend verbouwd. Als het dan 50 jaar bestaande museum op 25 mei volgend jaar zijn deuren weer opent, komen de bezoekers via een splinternieuw glazen entreegebouw het museum binnen. In de aanbouw komen ook een auditorium, een foyer en een museumcafé. BVR Bouw uit Breda bouwt het entreegebouw naar een ontwerp van Cepezed uit Delft.
Foto Erald van der Aa

Reageer op dit artikel