nieuws

FischerKliptec

bouwbreed Premium

FischerKliptec, het nieuwe daksysteem van Fischer-Profil, bestaat uit slechts één bouwelement. Kliptec heeft geen andere onderdelen zoals bevestigingsclips, verstevigingshoeken of felsmachines nodig. Hierdoor zijn de felsbanen snel te monteren. De Kliptec-elementen zijn geschikt voor het dak, maar ook voor in de gevel. Het systeem kan op constructies met een tussenliggende isolatielaag of vrijdragend. De fels-elementen kunnen voor hellende daken vanaf 3 tot 5 graden worden gebruikt.

FischerKliptec, het nieuwe daksysteem van Fischer-Profil, bestaat uit slechts één bouwelement. Kliptec heeft geen andere onderdelen zoals bevestigingsclips, verstevigingshoeken of felsmachines nodig. Hierdoor zijn de felsbanen snel te monteren. De Kliptec-elementen zijn geschikt voor het dak, maar ook voor in de gevel. Het systeem kan op constructies met een tussenliggende isolatielaag of vrijdragend. De fels-elementen kunnen voor hellende daken vanaf 3 tot 5 graden worden gebruikt.

Reageer op dit artikel