nieuws

DucoSlide

bouwbreed Premium

DucoSlide 60 F, DucoSlide 60 F LuxFrame en DucoSlide 100 D zijn externe zonweringsystemen met aluminium schuifpanelen die de zonnehitte buiten houden en tegelijk een maximum aan daglicht binnenlaten. DucoSlide geeft meer privacy door het afschermen van een glasgevel, maar handhaaft het uitzicht. In combinatie met natuurlijke ventilatie zorgen deze systemen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

DucoSlide 60 F, DucoSlide 60 F LuxFrame en DucoSlide 100 D zijn externe zonweringsystemen met aluminium schuifpanelen die de zonnehitte buiten houden en tegelijk een maximum aan daglicht binnenlaten. DucoSlide geeft meer privacy door het afschermen van een glasgevel, maar handhaaft het uitzicht. In combinatie met natuurlijke ventilatie zorgen deze systemen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Reageer op dit artikel