nieuws

Bouygues voert omzet en nettowinstweer verder op

bouwbreed Premium

Bouygues heeft in de eerste negen maanden van dit jaar een omzet behaald van 21,3 miljard euro. Dat is 11 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar. Het Franse bouw- en telecomconcern zag de nettowinst met 20 procent stijgen tot 1,11 miljard euro.

Bouygues heeft in de eerste negen maanden van dit jaar een omzet behaald van 21,3 miljard euro. Dat is 11 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar. Het Franse bouw- en telecomconcern zag de nettowinst met 20 procent stijgen tot 1,11 miljard euro.
Alle divisies van Bouygues wisten vooruitgang te boeken. De bouwtak voerde de bedrijfsopbrengsten met 21 procent op tot 5,8 miljard. Wegenbouwpoot Colas won 9 procent en kwam uit op 8,5 miljard euro. De vastgoeddivisie was goed voor 1,3 miljard euro omzet, een toename van 20 procent.
De cijfers zijn voor Bouygues aanleiding om de doelstelling voor het gehele jaar naar boven toe bij te stellen. De Fransen streven nu naar een omzet van 29,2 miljard euro. Dat zou 11 procent meer zijn dan de behaalde omzet in 2006.

Reageer op dit artikel