nieuws

Atag onthult nieuwe ‘projectenketel’

bouwbreed Premium

Atag laat op de komende installatievakbeurs VSK een nieuwe ‘projectenketel’ zien. De fabrikant uit Lichtenvoorde zegt dat hij een rendement van minstens 109,9 procent krijgt, het rendement van de bestaande ketel E32C. Atag stelt voor de nieuwe zakelijke ketel ook een hoog tapwaterrendement in het vooruitzicht, net als ‘een verrassend resultaat’ voor de epc-reductie. Details zegt de ketelbouwer pas bekend te maken op de VSK die van 11 tot en met 15 februari volgend jaar plaatsvindt in de Utrechtse Jaarbeurs. Met de nieuwe ketel wil de fabrikant zijn positie op de projectenmarkt verstevigen.

Atag laat op de komende installatievakbeurs VSK een nieuwe ‘projectenketel’ zien. De fabrikant uit Lichtenvoorde zegt dat hij een rendement van minstens 109,9 procent krijgt, het rendement van de bestaande ketel E32C. Atag stelt voor de nieuwe zakelijke ketel ook een hoog tapwaterrendement in het vooruitzicht, net als ‘een verrassend resultaat’ voor de epc-reductie. Details zegt de ketelbouwer pas bekend te maken op de VSK die van 11 tot en met 15 februari volgend jaar plaatsvindt in de Utrechtse Jaarbeurs. Met de nieuwe ketel wil de fabrikant zijn positie op de projectenmarkt verstevigen.

Reageer op dit artikel