nieuws

ankeiler bijlageBijlage innovatie

bouwbreed

Bijgevoegd bij deze krant vindt u de bijlage Bouwen op Innovatie. Bouwbedrijven die niet vernieuwen, missen de boot, voorspelt Anton Schippers, directeur van Kraan Bouwcomputing. CIB-directeur Piet Oskam vindt dat de grootste vernieuwing in ander personeelsbeleid ligt. Bouwend Nederland ontkracht de schijnbaar ontbrekende vernieuwingsdrang. “De bouw is als sector wel degelijk innovatief, sla Cobouw er maar op na.”

Bijgevoegd bij deze krant vindt u de bijlage Bouwen op Innovatie. Bouwbedrijven die niet vernieuwen, missen de boot, voorspelt Anton Schippers, directeur van Kraan Bouwcomputing. CIB-directeur Piet Oskam vindt dat de grootste vernieuwing in ander personeelsbeleid ligt. Bouwend Nederland ontkracht de schijnbaar ontbrekende vernieuwingsdrang. “De bouw is als sector wel degelijk innovatief, sla Cobouw er maar op na.”

Reageer op dit artikel