nieuws

Aluform

bouwbreed Premium

Aluform heeft twee nieuwe aluminium producten voor het dak. De Ziegonal-dakpanprofielplaat is gemaakt van aluminium en heeft een speciale toplaag die in diverse kleuren kan worden aangebracht. Verwering en mosvorming op het dak is niet mogelijk. De maximale afmeting van de profielplaat is 1050×12.000 millimeter. Daarnaast heeft Aluform een speciale doorvoer voor aluminium felsdaken. Deze wordt mechanisch bevestigd; lassen is niet nodig.

Aluform heeft twee nieuwe aluminium producten voor het dak. De Ziegonal-dakpanprofielplaat is gemaakt van aluminium en heeft een speciale toplaag die in diverse kleuren kan worden aangebracht. Verwering en mosvorming op het dak is niet mogelijk. De maximale afmeting van de profielplaat is 1050×12.000 millimeter. Daarnaast heeft Aluform een speciale doorvoer voor aluminium felsdaken. Deze wordt mechanisch bevestigd; lassen is niet nodig.

Reageer op dit artikel