nieuws

Achterzetraam

bouwbreed

Inbreken moet in historische gebouwen te allen tijde worden voorkomen. Dat kan met Mefistop, een draaiend achterzetraam van Metaglas. De raamconstructie is slank geprofileerd én voldoet aan inbraakwerendheidklasse 3. Alle sluit- en draaipunten zijn verborgen in het profiel. De ramen kunnen volledig worden aangepast aan elke bestaande situatie. Het staal kan in elke RAL-kleur worden gecoat, waardoor ze amper opvallen en de karakteristieke details van de oude gebouwen niet verloren gaan. SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) heeft de raamconstructie getest. Het achterzetraam is met bepaalde glastypes zelfs kogelwerend. De ramen zijn voor het eerst toegepast in de renovatie van het Zeeuws Museum in Middelburg.

Inbreken moet in historische gebouwen te allen tijde worden voorkomen. Dat kan met Mefistop, een draaiend achterzetraam van Metaglas. De raamconstructie is slank geprofileerd én voldoet aan inbraakwerendheidklasse 3. Alle sluit- en draaipunten zijn verborgen in het profiel. De ramen kunnen volledig worden aangepast aan elke bestaande situatie. Het staal kan in elke RAL-kleur worden gecoat, waardoor ze amper opvallen en de karakteristieke details van de oude gebouwen niet verloren gaan. SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) heeft de raamconstructie getest. Het achterzetraam is met bepaalde glastypes zelfs kogelwerend. De ramen zijn voor het eerst toegepast in de renovatie van het Zeeuws Museum in Middelburg.

Reageer op dit artikel