nieuws

Stadsverwarming niet zuiniger dan HR-ketel

bouwbreed Premium

Systemen die collectief warm tapwater leveren, zijn minder zuinig dan energiebedrijven beweren. Dat concludeert drinkwaterbedrijf Oasen, op basis van een rapport dat het door TNO liet opstellen. Eerder relateerde Oasen een groter risico op legionella aan warm tapwater.

Systemen die collectief warm tapwater leveren, zijn minder zuinig dan energiebedrijven beweren. Dat concludeert drinkwaterbedrijf Oasen, op basis van een rapport dat het door TNO liet opstellen. Eerder relateerde Oasen een groter risico op legionella aan warm tapwater.
Voor Oasen is het onderzoek van belang, omdat het met Nuon verwikkeld is in een juridisch conflict. Nuon wil warm tapwater leveren aan 750 nieuwbouwwoningen in Bodegraven. Oasen houdt dat tegen. Nuon stelt dat het rapport bevestigt dat “ons systeem uitstekend is”.

Reageer op dit artikel