nieuws

Speciaal kantoor Russische markt

bouwbreed Premium

Staatssecretaris Heemskerk (economische zaken) heeft een Netherlands Business Support Office geopend in het Russische Yekaterinburg. Dit kantoor moet Nederlandse bedrijven helpen om hun activiteiten op de Russische markt te zetten. De staatssecretaris is op bezoek in Rusland met Nederlandse bedrijven, waaronder Royal Haskoning. Nederland investeerde vorig jaar ruim 11 miljard euro in Rusland.

Staatssecretaris Heemskerk (economische zaken) heeft een Netherlands Business Support Office geopend in het Russische Yekaterinburg. Dit kantoor moet Nederlandse bedrijven helpen om hun activiteiten op de Russische markt te zetten. De staatssecretaris is op bezoek in Rusland met Nederlandse bedrijven, waaronder Royal Haskoning. Nederland investeerde vorig jaar ruim 11 miljard euro in Rusland.

Reageer op dit artikel