nieuws

Rookgasafvoer in hele complex niet in orde

bouwbreed Premium

Niet in vijf maar in alle 42 appartementen van het nieuwe complex aan het Architect Aartsplein in Rijen zijn de rookgasafvoerpijpen onvoldoende stevig bevestigd. Dat is gebleken tijdens de reparatiewerkzaamheden van de eerste appartementen. In het wooncomplex overleed eerder deze week een echtpaar als gevolg van koolmonoxidevergiftiging. Uit voorzorg is de gastoevoer naar alle 42 appartementen afgesloten totdat de constructie is verstevigd. > nieuws 3

Niet in vijf maar in alle 42 appartementen van het nieuwe complex aan het Architect Aartsplein in Rijen zijn de rookgasafvoerpijpen onvoldoende stevig bevestigd. Dat is gebleken tijdens de reparatiewerkzaamheden van de eerste appartementen. In het wooncomplex overleed eerder deze week een echtpaar als gevolg van koolmonoxidevergiftiging. Uit voorzorg is de gastoevoer naar alle 42 appartementen afgesloten totdat de constructie is verstevigd. > nieuws 3

Reageer op dit artikel