nieuws

Proef met decentrale luchttoevoer huizen

bouwbreed Premium

In Den Bosch is een voorbeeldproject Duurzaam Bouwen opgeleverd. Het betreft een project van vijftig woningen in de wijk De Groote Wielen die zijn voorzien van een ventilatiesysteem met natuurlijke, decentrale luchttoevoer (roosters boven de ramen of in de gevel).

In Den Bosch is een voorbeeldproject Duurzaam Bouwen opgeleverd. Het betreft een project van vijftig woningen in de wijk De Groote Wielen die zijn voorzien van een ventilatiesysteem met natuurlijke, decentrale luchttoevoer (roosters boven de ramen of in de gevel).
Gekozen is voor een CO2-gestuurd ventilatiesysteem, gecombineerd met lage temperatuur vloerverwarming. De uitvoering was in handen van aannemersbedrijf P. Hoedemakers en Zn. uit Rosmalen.

Reageer op dit artikel