nieuws

Polder

bouwbreed Premium

De Polderse Molen in de Sint Anthoniepolder bij Maasdam in de Hoekse Waard wordt van top tot teen gerestaureerd. Molenmaker Vaags uit Aalten vernieuwde de kap die gisteren in delen op zijn plaats werd gehesen. De molen wordt nog gebruikt als reservegemaal. “Hij was helemaal op, maar wordt weer tip-top in orde gemaakt”, klinkt molenaar Henk Knol tevreden.Foto: Rein Geleijnse

De Polderse Molen in de Sint Anthoniepolder bij Maasdam in de Hoekse Waard wordt van top tot teen gerestaureerd. Molenmaker Vaags uit Aalten vernieuwde de kap die gisteren in delen op zijn plaats werd gehesen. De molen wordt nog gebruikt als reservegemaal. “Hij was helemaal op, maar wordt weer tip-top in orde gemaakt”, klinkt molenaar Henk Knol tevreden.Foto: Rein Geleijnse

Reageer op dit artikel