nieuws

Overkapping met ruime binnenmaat

bouwbreed Premium

Een overkapping van 4 millimeter dik glashelder polycarbonaat die prima kan dienen als rokersoverkapping, bushuisje of fietsoverkapping. Zo omschrijft Falco de FalcoQuarter, waarvan de zijkant de vorm heeft van een kwart cirkel. Een groot voordeel, zo meldt de fabrikant, is de ruime binnenmaat met een volledig bruikbare diepte en een vrije hoogte van 2 meter 10; standaard vaklengtes zijn verkrijgbaar van 2, 3, 4 en 5 meter.

Een overkapping van 4 millimeter dik glashelder polycarbonaat die prima kan dienen als rokersoverkapping, bushuisje of fietsoverkapping. Zo omschrijft Falco de FalcoQuarter, waarvan de zijkant de vorm heeft van een kwart cirkel. Een groot voordeel, zo meldt de fabrikant, is de ruime binnenmaat met een volledig bruikbare diepte en een vrije hoogte van 2 meter 10; standaard vaklengtes zijn verkrijgbaar van 2, 3, 4 en 5 meter.
De constructie kan worden vastgebout op een betonnen ondergrond of op prefab betonvoeten van Falco. De bekleding van polycarbonaat is met speciale profielen vast te zetten op het frame.

Reageer op dit artikel