nieuws

Ongezond en onnodig

bouwbreed

Graag reageer ik nog op het artikel ‘Extra asfalt is zeer ongezond en bovendien onnodig’ van Joris Wijnhoven, campagneleider Verkeer bij Milieudefensie in Cobouw, 23 oktober (nummer 195) op deze pagina. Naar mijn mening is dit de zoveelste poging van deze ‘dagdromers’ om eigentijdse ontwikkelingen in Nederland te boycotten. Door telkens maar weer via juridische procedures de noodzakelijke uitbreiding van de ruimte voor verkeer aan te vechten – procedures die getuige de jurisprudentie maar zelden tot resultaat leiden – en te vertragen, veroorzaken zij naar mijn idee enkel torenhoge ‘delay-schades’.

Graag reageer ik nog op het artikel ‘Extra asfalt is zeer ongezond en bovendien onnodig’ van Joris Wijnhoven, campagneleider Verkeer bij Milieudefensie in Cobouw, 23 oktober (nummer 195) op deze pagina. Naar mijn mening is dit de zoveelste poging van deze ‘dagdromers’ om eigentijdse ontwikkelingen in Nederland te boycotten. Door telkens maar weer via juridische procedures de noodzakelijke uitbreiding van de ruimte voor verkeer aan te vechten – procedures die getuige de jurisprudentie maar zelden tot resultaat leiden – en te vertragen, veroorzaken zij naar mijn idee enkel torenhoge ‘delay-schades’.

Reageer op dit artikel