nieuws

Kerktoren

bouwbreed Premium

De uit de vijftiende eeuw daterende toren van de Nederlandse Hervormde Kerk in Goudswaard staat in de steigers. Restauratiebedrijf Huurman uit Delft voert als hoofdaannemer een grondige restauratie uit van zowel toren als kerk. Dak, muren, ramen en kozijnen, alles wordt onder handen genomen. Eerst is historisch onderzoek gedaan. Een eerdere grote restauratie blijkt ook al eens te hebben plaatsgevonden in 1726. “

De uit de vijftiende eeuw daterende toren van de Nederlandse Hervormde Kerk in Goudswaard staat in de steigers. Restauratiebedrijf Huurman uit Delft voert als hoofdaannemer een grondige restauratie uit van zowel toren als kerk. Dak, muren, ramen en kozijnen, alles wordt onder handen genomen. Eerst is historisch onderzoek gedaan. Een eerdere grote restauratie blijkt ook al eens te hebben plaatsgevonden in 1726. “

Reageer op dit artikel