nieuws

DTZ versterkt zich met Canadees vastgoedbureau

bouwbreed Premium

DTZ heeft voor 22 miljoen euro het Canadese vastgoedbureau Barnicke overgenomen. De aankoop wordt omgedoopt tot DTZ Barnicke. “De opbouw van onze marktpositie in Azië is nagenoeg compleet. Met de overname van Barnicke zetten we een volgende stap in de uitbreiding van onze activiteiten in Noord-Amerika”, zegt bestuurder Mathijn van de Pas van DTZ Zadelhoff.

DTZ heeft voor 22 miljoen euro het Canadese vastgoedbureau Barnicke overgenomen. De aankoop wordt omgedoopt tot DTZ Barnicke. “De opbouw van onze marktpositie in Azië is nagenoeg compleet. Met de overname van Barnicke zetten we een volgende stap in de uitbreiding van onze activiteiten in Noord-Amerika”, zegt bestuurder Mathijn van de Pas van DTZ Zadelhoff.
Door de transactie stijgt het aantal DTZ-medewerkers op het Noord-Amerikaanse continent tot ruim 2000.
Barnicke beschikt in Canada over een netwerk van zeventien kantoren. Het in Toronto gevestigde bedrijf telt 450 medewerkers.

Reageer op dit artikel